2013. november 30., szombat

hóm szvít hóm

ülök szemben az irgalmatlan kupival és egyelőre a káosz áll nyerésre. azt hiszem azt a pillanatot várom, amikor elkap az ihlet. amikor meg AKAROM csinálni. mert olyankor olyan gyorsan és fifikásan oldja meg az ember, hogy nem hogy nem megy el az életkedve közben, de még sikerélményként is éli meg.

na. ez a pillanat nem most van :) most akkor vagy magamra erőltetem, hogy túl legyen rajta, vagy várok tovább. de szerintem ez előbbi lesz. mert még egy jó habos kávéhoz sincs kedvem ilyen körülmények között... szóval irány a bőröndök. és az egész lakásban legyen rend és tisztaság. (hol a varázspálca?? :))

mindenesetre ma nagy dolog történt. bé elvitte a három bicajt anyukájáékhoz. mivel nálunk nincs semmilyen tároló, ez most azt jelenti, hogy mindkét gardróbba be fogok tudni menni. nem semmi - és ettől nagyon vigyorgok :))))))))))))))))

a life network-ön a "meztelenül is szép vagyok" c. műsor megy. az ilyen embereknek, akik ezeket vezetik béke nobel díjat adnék. olyan KEDVESEK azokhoz a távolról sem tökéletes nőkhöz, akik ebben szerepelnek, mindegy, hogy kövérek vagy más bajuk van, hogy döbbenet. miért nem jönnek rá az emberek, hogy kedvességgel és dícsérettel mennyivel többre mennek...??? hogy akkor nem erőszakolják rá a másikra azt a képet, amit ők szeretnének látni, hanem elérik azt, hogy a másik úgy szeresse magát ahogy van és ezáltal ő maga vágyjon többre... ez tényleg ennyire bonyolult? na mindegy. a lényeg az, hogy jó nézni. konkrétan feltöltődöm erről a sok kedvességtől és érdek nélküli bíztatástól.

aztán nekilódulok. de tényleg ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése