2013. november 7., csütörtök

kívánság

elpakolva, felmosva. takarítás csak módjával. (nincs kedvem kiköpni a tüdőm.) takaró alá visszatértem. jöhetnek nézni a házat. és meg is venni.

néha eljátszom a gondolattal, hogy mi lenne, ha valaki bejönne simán közölné, hogy akkor meki ez kell és mikor tudunk kiköltözni. (hová??? :))) valahogy teljesen fatalista vagyok. hiszek abban, hogy akkor fogjuk eladni, amikor "eljön az ideje" és abban is, hogy nem tudunk "lekésni" semmilyen másik házat, mert ha lekéstük, akkor az nem a miénk volt. ezek a dolgok egyszerűen meg kell oldódjanak és kész.

ha végre felszárad, akkor elhaladok szépen reggelizni, mert arra még valahogy nem jutott idő és iszom utána egy kávét. azután pedig visszatérek a pihenéshez... ez a hűtő leeresztés tegnap... szuper vicces volt, elsősorban :)))) vinnyogva röhögtünk, amikor éjfél körül rájöttünk, hogy szó nincs arról, hogy "mindjárt készen leszünk". aha. fél háromkor. de akkor teljesen :))))) az egyetlen hátulütője az volt, hogy a köhögés miatt kicsit lefárasztott a dolog, de sebaj, majd kipihenem ma. remélhetőleg :) befejezek egy kis tennivalót és lehet, hogy még alszom is egyet. az gyógyít talán mind közül a legjobban.

ilyenkor mindig álmodozni támad kedvem... "az új házról"... igyekszem pontosan kívánni, megígérem :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése