2012. szeptember 10., hétfő

amikor...

amikor bekapcsolom a számítógépet, tudom, hogy van valamennyi percem, amíg túlmelegszik. mire az e-maileket túljutok és megnézek még pár dolgot, már esélyem sincs naplót írni. ezért már nem is próbálkozom és csak gyűlnek a dolgok a fejemben, amiket SZERETTEM VOLNA leírni, de nem volt rá módom. és ennek a felére már sajnos nem emlékszem. pedig jók voltak. és fontosak. és ha majd egyszer nem azt kell lesnem, hogy kikapcsol-e a gép, akkor biztos le is írok sokkal több mindent.

most épp káosz van. kint és bent. a lakás a hétvégi esküvőzés és zsúrozás után fennmaradó két-perc-itthon állapotában van. de sebaj, majd holnap rendbe rakom. viszont a fejemben is káosz van, nem is kicsit, így olyan testi és szellemi fáradtságot érzek, hogy érzem, nem ez lesz az a pillanat, amikor a rendrakás nyugtat majd meg. talán az írás. nem tudom.

ma bé-vel spontán a rómain ebédeltünk. hekket. sütött a nap, fújt a szél és örültem ezeknek a pillanatoknak, olyan szép volt. a kocsi is készen lett, elintéztünk még két dolgot és roppant elégedettek voltunk magunkkal. még d-hez is beugrottunk... ez a pasi nagyon kemény. kopasz, tetovált, kigyúrt... és amikor bementünk - az egyébként nagyon tiszta - lakásába, akkor ott térdepelt és épp fecskendővel etette a nemrég született papagáj fiókákat... végem van tőle, komolyan :) majd jól helyre ropogtatott minket, jeee. ez minden pénzt megért.

és most kicsit sem várom a holnapi beszélgetésemet a virágossal, mert megbocsáthatatlan volt a pénteki esküvőn elkövetett bakija... én még ilyen kellemetlen helyzetben sosem voltam menyasszony előtt, komolyan, remegett a kezem az idegességtől. de ezt is túléltük valahogy. (a hajnali bontást és a 3 óra alvást is :))))) ez viccesre sikerült, mert i-ékhez elmentünk almáért, ahol felváltva aludt el a társaság, hol g. mint házigazda (aki sztem alma miatt nem aludta ki magát előző éjjel), hol bé, hol én... kemény volt. azóta is ezen a kellemes kis délutánon nevetünk. kicsit zavartak ugyan a gyerekek az alvásban, de ők feltalálták magukat :)))))

és végezetül alma mondta...
- alma, mi ez a seb a füleden?
- nem tudom apa, biztos BELERÚGTAM A FÜLEMMEL valamibe :))))))))))))))))))

2 megjegyzés:

  1. a szg ventillátorát kitisztítottad már...?

    VálaszTörlés
  2. nem megy a ventillátor, ezért melegszik túl. de ki is lehet tisztítani??? lehet, hogy akkor beindul?????? :)))))) de jó lenne!!!

    VálaszTörlés