2013. február 16., szombat

zsezsgek

épp takarítok... a kanapén ülve, habos kávét kavargatva :o) bé lefeküdt aludni, így nem mondhatnám, hogy hatékonyan haladok, tök csöndben ólálkodom... egyébként nagyjából újraéli ifjú korát a diósdi apukákkal, akikkel együtt tegnap lehaladtak borkóstolóra... erre aztán úgy ráerősítettek, hogy rendesen becsiccsentve ért haza, még rosszul is lett kicsit, de az igazán cuki a reggel volt, amikor almát elvittük z-ékhez (mert mi mentünk a HÁZHOZ... :)))) és egyszer csak kiugrott az autóból, majd odahányt a fa mellé. édesem :) azt tudni kell, hogy ő nem szokott inni, de ha mégis, nagyon sokat tud, nagy testben biztos sok a hely, nem tudom. mindenesetre egészen lenyűgöző dolgokat produkálnak ezek itt a társasággal és szerintem tök édesek. buliztak - megnősültek - komoly, felelősségteljes apukák lettek - most megint buliznak kicsit :)) nem győzök mosolyogni mindezen. (mondjuk így belegondolva, ha ez egy tendencia lenne, akkor nem mosolyognék gondolom, de így viszont olyan édesnek tartom őket :))))

szóval voltunk A HÁZBAN... bé nem hányt oda. király, ezt is túléltük. sőt, annyira összeszedte magát, hogy nem is tűnt annyira vészesen másnaposnak talán. azon filóztam a kivitelezőt nézve, hogy ennyi erővel az is lehet, hogy ő is odahányt nem rég valahová, mert ő is úgy tűnik mint aki rendben van :)) szóval még mindig nagyon tetszik... ráadásul ha ez mégsem történne meg, akkor lesz egy másik háza is egyetlen utcával odébb... az nyár végére készül el, ugyanilyen, csak még kicsit panorámás is... hát vazze. az már tuti a miénk kell legyen szerintem! ennek hatására kicsit begyorsítjuk az eladásokat mindenképpen, mert csak így haladhatnak a dolgok. tűnődöm megint a kávém fölött, hogy mindez miért lenne nagyravágyás? ezt a házat sajnos kinőttük. ráadásul ha sikerül eladnunk ezt és még egy másikat, akkor hitelt sem kell hozzá felvennünk, nem keveredünk hitel-gondba és meg tudjuk oldani a költözésünket anélkül, hogy irreálisan magasra tennénk a mércét (diósdon ennek a háznak a kétharmadába kerül egy üres telek és akkor még nem is építettél rá), ráadásul a visegrádi megmaradna. szerintem ez tök logikus terv, én legalábbis mindenképp annak látom. és muszáj lépni, nincs már mire várni.

(ettől olyan izgalomban vagyok, hogy szívem szerint szétszedném ennek a háznak a felét addig is! :)))

őőő... hol is tartottam? ja, takarítok. ülve. kávét kavargatva. bé meg horkol, mert kicsit "előalszik" az esti fellépésére szegény. már látom magam előtt MEKKORA garázsvásárt fogok csinálni a költözéskor és mennyire fogom a SAJÁTUNK tervezését élvezni nemsokára. kívánom. szeretném. TUDOM, hogy így lesz. érzem. tudom... addigra rendeződni fog körülöttünk minden... szinte látom magam előtt.

alkonyodik. ilyenkor tisztábbnak tűnik minden lakás, mert nem látszik a por. csendesedett a lendületem :) gondolkodom mit csinálhatnék még halkan... egyelőre összerakom megint a konyhát, aztán kitakarítom a fürdőt... mittomén. kit érdekel. zsezsgek. ma sütött a nap!!! biztos ezért is!! :)))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése