2013. július 29., hétfő

itthon

itt bödönölök a kanapén... még mindenki alszik. persze, mert tegnap ollllllyan szuper kerti partiban voltunk :) így kell kérem hazajönni: bőröndök, táskák ledob, pisil, kutyának friss vizet ad, majd megy is rögtön tovább a bogrács fölé. pedig az ember a nyaralás végén inkább el szokott kunkorodni. na nekünk ez a rész most kimaradt, vahaha.

egyébként meg. elvileg nyaralni sem mentünk volna idén. aztán jött ez a spontán ötlet bé részéről, hiszen ott a nyaraló akaliban... és milyen jól tettük! :) szuper volt!!! ráadásul elképzelhető, hogy az utolsó lehetőség is egyben, amelyet méltán ki is használtunk, ugyanis érkeztek érdeklődők és úgy tűnik nagyon meg akarják venni! majd kedden kiderül... izgalmas.

és egyben szomorú is. lenyúltam két nagyi illatú hímzett párnát. egyébként meg sokat filóztam, hogy mik is ezek az illatok... a nagyi akali nyaralója illat. ami hiába nincs már köztünk és é. hiába költözött már be szinte, még mindig ott van a levegőben, mint a gyerekkori emlékeim jogos tulajdonosa...

hát igen. kicsit pityeregtem, na. mert az élet néha olyan látványosan vágtat tovább. ez a dolga... de akkor is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése