2011. szeptember 25., vasárnap

beindult a gépezet

eljött az ősz, így a tavaszi (höh :o) nagytakarítás ideje is.
olyan régóta készültünk már erre és az elszántságunkat az is jelzi, hogy nem dőltünk hátra pusztán attól, hogy almára nem tudott ma vigyázni anyukám. akkor itthon van közben, rámol össze-vissza és max. kicsivel több rajzfilmet néz ma, túl fogjuk élni.
már vagy három bermuda háromszöget felszámoltunk a lakásban és még csak dél múlt. fejsimi nekünk. isteni érzés, ahogy tisztul körülöttünk minden, jobban átláthatóvá válik, a lomok lassan távoznak...

egyébként akárki akármit mond, nem olyan könnyű kivágni mindent. itt egy emlék, ott egy emlék, néha nehezen válsz meg egy-egy tárgytól, hiába csak egy porfogó. jövő héten vöröskereszt akció diósdon és lomtalanítás kispesten. lesz helye mindennek.

a másik nagy dolog, amire elszántuk magunkat... artúr szőre. na azt NEM engedem a kozmetikusnak, hogy teljesen levágja neki, a beardiek szőrét ugyanis nem vágják. vannak esetek, amikor muszáj (pl. ha túl rasztás már), akkor nyilván letolják nekik és túl azon, hogy édesek úgyis, nekem egy kicsit olyan "snautzer vagyok vagy sem?" kutyára emlékeztetnek, nem az igazi. de annyit megengedtem, hogy FELÉRE levágják a szőrét. ha nem jön be, tavaszra újra megnő ekkorára. de szerintem neki is kényelmesebb lesz és hátha kicsivel könnyebben kezelhetővé válik, no meg kevesebb falevél érkezik be este. meglátjuk :) már nagyon várom haza, állítólag úgy néz ki mint hathónapos korában, mint egy medve bocs :o)))) (ígérek majd képet róla :o))))
artúrnak amúgy is a nagyon nagyon hosszú típusú szőre volt a fajtáján belül is, így nem lesz vészes szerintem. jajdeizgulok. elsőszülöttszőrösgyermekem :o)

és holnap ellátogatunk a dns sportcentrumba is felmérni a terepet... még gyerekörzőjük is van :o)

most csupa jó érzés van bennem. olyan megtisztulós...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése