2013. január 17., csütörtök

mai batyuim

nos. ma kicsit elszállt az agyam... gyűlölöm, amikor beleszólnak, eleve feltételeznek kérdezés nélkül - majd letagadnak minden bántó mondatot. de mindegy. ezen is túlleszünk. csak tegye fel a kezét, aki szereti a kioktatást.

más. diósdi batyu van. környékbeli termelőktől összegyűjtött húsok, sonkák, zöldségek, tejtermékek... IGAZI tejföl, nyami, lilahagymás házi sajt - ez naggggyon keményen finom!!!, valódi sajtkrém.... hát figyi... itt tobzódunk bé-vel... minden olyan más! és nevetni fogsz, van pár dolog, ami KEVÉSBÉ ízes és mégis finomabb, valahogy valódibb! hát igen, asszem a mesterséges ízfokozók világában szinte újdonságnak hat a valódi joghurt + valódi meggy ital... (betoltuk az egészet, olyan isteni :))))

és még. ma "petinél" ebédeltünk. mi így hívjuk. egyébként hajdúpéter étterme, a like :) nevű hely törökbálinton... amennyire szép a hely, annyira béna a neve, hogy ki a tulajdonos az pedig hidegen hagy. viszont kellemes hely, a menüje meg FENSÉGES! odakinn közben akkora pelyhekben ömlött a hó, hogy még a szakács is kijött megcsodálni... emlékezetesen szép volt... :) a pincért meg imádom, mert múltkor bé mondta neki, hogy különösen ízlett a csirke parmiggiano és ha megint lesz menüben, szóljon már... és vazze, így kb. két héttel később tényleg írt nekünk, hogy ma menjün - imádom-apróságok ezek. szíven ragadnak.

mai celeb hírek. pár napja v.viktorról - aki egyébként az albérlőm :)) - derült ki, hogy tök jó fej, igazán elvarázsolt, tehetséges művészgyerek. ma meg... tegnap színházban voltunk. nem tudtuk, de pont az 50. előadás volt és még pezsgő és torta is volt :) az előadás is egész jó volt. mindenesetre mi ismerjük a szereplőket... pár éve egy wellness szállodában barátkoztunk össze velük, már nem is tudjuk hogyan és amikor elmentek, akkor hagytak nekünk egy levelet a recepción (ilyen a szerelem :), amiben mondták, hogy milyen jól elvoltunk és megadták mindkettejük számát, sőt ha kérünk bármilyen színház jegyet, szóljunk... hát mi nem szóltunk. mert nem szeretünk lejmolni, a tegnapi jegyet is én vettem bé-nek karácsonyra. na szóval írtunk azért ma sms-t, hogy gratuláljunk az 50. előadáshoz, stb. közben ebéd, eltelt 10 perc, csöng a telefon, a kijelzőmön villog: p.csaba... ???? tök vicces volt, engem nem szoktak ilyen "híres" emberek keresni :))) mindenesetre hulla másnaposan színházi próba közben felhívott megköszönni. wow. akkor is tök normálisak voltak. és még mindig azok, na.

ma elnéztem gombos edina férjét az oviban (jó pasi, vazze :))) és a mellette vigyorgó anyukát. mert az ő lánya lett a kicsi lány barátnője és azon filóztam, hogy vajon milyen lehet, amikor ismert emberrel hoz össze a sors ily módon. mert amikor erre valaki azt mondja "kit érdekel" én nem hiszem el. akkor is egy tulajdonsága az ismertség, miért kellene ezt letagadni, hogy ad valami mást, vagy pluszt, vagy mínuszt a dologhoz. nem? s.balázs azt mondta múltkor a rádióban, hogy csak egyszer hozta be a fiát. kisebb tömeg gyűlt össze körülötte, ezért többé nem tette (valóban anya hozza mindig :) - mert azt mondta nekem akarja, hogy bármi más legyen az ő fiának... én bírom s.balázst.

ennyi. most elvileg dalszöveget kéne írnunk... szerinted?
(szerintem aludni kéne :))))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése