2012. november 21., szerda

átlépni a bugyit...

néha olyan remek és találó írásokat találok olyan témákról, amelyek mindig is foglalkoztattak... pl. hogy igenis túl kell lépni a múlton, még ha könnyebb is mondani, mint megtenni.

egyébként ma nem akartam lejönni kávézni, de aztán eszembe jutott, hogy szerda van: ma jelenik meg a nők lapja és mindenki megérdemli (!), hogy nyugiban böngéssze át a kedvenc lapját mielőtt visszaugrik a mókuskerékbe. és akkor rögtön idéznék is, mert ez hatalmas :)))

interjú tóth kriszta írónővel...
"lackfi jános barátom - vele nagyon jóban vagyok - mesélte, hogy a dédnagymamája egy vidéki város főterén korzózott a nagymamájával. a dédmama bugyogója elengedett a korzón és leesett. ő pedig kilépett belőle. a nagymamája ekkor elkezdett kiabálni, hogy mama, mama, leesett a bugyid! ő erre megrántotta és azt mondta fiam, átlépjük a bugyit! én őszintén csodálom azokat, akik átlépik a bugyit..." :)

hát szóval... most mondd azt, hogy nem egy remek napkezdés vigyorogva olvasni ilyen remek gondolatokat. szeresd magad és szeresd a világot, mert megnevettet még elgondolkodtatás közben is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése