2012. december 17., hétfő

egy kis hiszti

hát ma nem vagyok a helyzet magaslatán. alig aludtam valamit (fájt az oldalam, bé horkolt, almának orrott kellett fújni, pisilni, orrot cseppenteni, betakarni 5ször, mert "nem íííííígy" és végül a kanapén találtam magam félig ülő helyzetben, mert úgy volt kényelmesebb. reggel simán átaludtam ülve vagy 20 percet, amíg manci itta a kakaóját, bé meg fürdött. se kép, se hang.
bé-t meg imádom. elvitte mancit az oviba, elment anyu ajándékáért, csinált reggelit és még a lecsónak valót is felvágta, hogy kevesebbet kelljen állnom a konyhában...

elképesztő milyen jó ember... és elképesztő mennyire szar ez a kiszolgáltatottság. mostmár ér hisztizni egy kicsit, ugye? szigorúan a takaró alól. gyanítom, hogy van egy fasza mellhártyagyulladásom is, azért nem javul a szúrás oldalt. mindegy, csütörtökön megint röntgen. most már csak arra gyúrok, hogy karácsonykor el tudjak menni családozni, az ajándékokkal együtt. amelyek addig valahogy mind megérkeznek. hmmm.

 a lecsó majdnem kész, takaró alá visszabúj. a lecsó hálás dolog, eddig kb. 2x kellett csak felállnom hozzá :) olyan fura egyébként, hogy minden nap megvan a fix programom már 10 napja: kanapé és kész. de legalább ma két gyerekünk lesz du., jól lefoglalják egymást, mi meg addig nézhetjük mennyire cukik. bé megígérte, hogy átteszi a képeket erre a gépre du... vajon mennyi esélyem van egy fotókönyvre karácsonyig??? jáááááj. ráadásul szegény bé most rohangál egész nap - ezt vedd meg, azt szerezd be + a saját dolgai... hát, nem irigylem. éjszaka ő sem alszik túl jól és ráadásul utál vásárolni. jó kis pihenés szegénynek ez a december.
na ennyi. end of hiszti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése