2011. október 10., hétfő

semmiségek

délelőtt elég sok mindent sikerült elintéznünk - ilyenkor mindig kicsit helyreáll a lelki békém és azt hiszem minden sínen van mégis :o) és ami a legfontosabb: vettünk végre TÖKÖKET. nem tudom honnan ez a mánia, de nem nyugodhatok amíg legalább három nagy kerek tök nem díszeleg az ajtó körül, egyszerűen imádom őket. nem tudok betelni velük. minden nap, amikor hazajövök, rájuk fogok mosolyogni és ez mindent megér.

bé elment stúdióba, ma már nem is látjuk szerintem. alma nemsokára lefekszik... én meg? én meg szépen elhelyezem az egyik tököt úgy, hogy az ablakból is lássam és csinálok magamnak egy jó kis tejeskávét. azt hiszem ez elsőbbséget élvez mindenféle rendrakás és ilyesmi előtt. két kutya és egy gyerek a mai mérleg... erre rá kell pihennem :o)

nagyit visszavitték az otthonba... hála égnek. a legutóbbi kép a kórházból belém égett... nem emberi ez az egész... nem emberi...

egyébként meg. ma a beszélgetés bé-vel meggyőzött arról, hogy nagy igazság van a leszarom-tablettában. legyen egészség, a többi pedig megoldható. ennyi. láv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése