2011. október 31., hétfő

project home

két szempontból is...

egyrészt kinéztünk egy baromi jó (és jó áron lévő) házikót... majd elmentünk megkeresni, hátha becsöngethetünk érdeklődni. erre ráment egy óránk és SEHOL nem találtunk. ültünk az autóban és néztük a teraszos fénykép hátterét mint két sherlock holmes, beazonosítandó a házakat... nem találtuk. itthon kinagyítva néztük a kilátást és vazze felismertem rajta két dolgot, ezzel betájolva, hogy valójában hol kellett volna keresni - majd az ingatlanost felhívva kiderült, hogy tökéletesen ott van. nekem nyitnom kéne egy magánnyomozói irodát, komolyan :) vagy csak túl sok CSI-t nézek, ehhe. mindenesetre mielőtt indulunk anyuhoz, elmegyünk megnézni, így hogy a google earth-ön pontosítottuk a helyét :)

másrészt végre felgereblyéztük a kertet és elszórtuk a fűmagokat... persze egy csepp eső sem lesz most, de majd jól meglocsoljuk. és a kert is sokkal, sokkal szebb most, tényleg. rendezett, "jólfésült" lett. artúr meg majd megszokja, hogy 1-2 hónapig NEM megy fel a növekvő fűre. punktum. kis drága okos fejű bolond kutyám. egyébként meg. tavaszra szép kis játszótér lesz a kertből... várom!

almához egyénként nem kell szakember, mert kimondja vágyait: "anya! mikor lesz már kistesóóóóm?" és folytatja. "akit ölbe vehetek" (!!) :o))))) "de kislányt szeretnék" - a véleménye változatlan: "a fiút majd apának adjuk" :o))))))))) csináltunk gesztenyéből családot: apa, anya, alma baba, artúr kutya - majd közölte, hogy kisbabát is gyártunk. ja bocs - a kistesót :o))) ezek most mind a kenyeres kosárban utaznak velünk mindenhová, gondosan betakarva, meg ne fázzanak. említettem már, hogy megzabálom a kis göndör fejét :)

lassan le kéne venni a lufikat, mert minden lépésnél a nappaliban lefejelem őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése